Vandaag VNAB nieuwjaarsreceptie in RDM Onderzeebootloods

De VNAB beursborrel op maandag 5 februari aanstaande in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum wordt aangeboden door MS Amlin. Vandaag dinsdag 9 januari vindt in de RDM Onderzeebootloods in Heijplaat (Rotterdam) de VNAB nieuwjaarsreceptie plaats.

De beursborrel is bestemd voor een ieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB. De beursborrel biedt een uitgelezen kans om branchegenoten te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen. De beursborrel wordt georganiseerd op iedere eerste maandag van de maand (m.u.v. januari, de zomervakantieperiode en feestdagen) en wordt u aangeboden door één van de founding partners van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Op de eerste beursborrel van het jaar, 5 februari, is dit verzekeraar MS Amlin. Ook interesse in het sponsoren van een beursborrel?  Dan kunt u contact opnemen met de VNAB via marketing@vnab.nl.

Gekleurde ballonnen op nieuwjaarsbijeenkomst
Jaarlijks vindt in januari de nieuwjaarsbijeenkomst van de VNAB plaats. Vandaag is het weer zover dat een belangrijk deel van de co-assurantiemarkt op één plaats aanwezig zal zijn. Evenals in 2017 verwacht de VNAB ook vandaag weer veel branchegenoten te mogen ontvangen. "Tussen zoveel mensen kan het lastig zijn om elkaar te vinden. Wilt u in contact komen met uw vakgenoten? Neem dan eens een kijkje bij de vier sectoren die u kunt herkennen aan de gekleurde ballonnen", aldus de organisator. De branches en hun kleuren zijn Brand (rood), Transport (blauw), Engineering (geel) en Varia (groen). 

Handshake app
Tijdens de nieuwjaarsreceptie kunt u gebruikmaken van de app Handshake. Deze zakelijke netwerkapp werkt via locatie. Handshake biedt een innovatieve en effectieve manier om te netwerken. Zo kunt u tijdens de VNAB nieuwjaarsreceptie uw aanwezigheid kenbaar maken en bekijken met wie u wilt netwerken. U kunt nog tot twee maanden na afloop de gastenlijst raadplegen. De profielen zijn gekoppeld aan LinkedIn, waardoor u gemakkelijk professionele informatie zoals functietitel, organisatie en vaardigheden van anderen kunt inzien. U kunt de app hier downloaden.


 
Jan Schrijver; bron gegevens VNAB; bron afbeelding uit video op YouTube van RDM Rotterdam, https://www.youtube.com/watch?v=Z91SwisiJoc
Geplaatst op 09-01-2018

< VorigeVolgende >


Share on: