Donderdag demodag bij ANVA

ANVA houdt donderdag 15 februari aanstaande in zijn kantoor aan de Stadsring 201 in Amersfoort in samenwerking met CED, RISK en Postex een demosessie om de nieuwe koppelingen van Connect Claims en van Postex te demonstreren.

"Met onze nieuwe koppelingen, die wij in samenwerking met serviceprovider RISK Verzekeringen aanbieden, gaan een hoge klanttevredenheid én tijdswinst op uw processen hand in hand", zo licht ANVA toe. "RISK heeft het afgelopen jaar samen met de consultants van Grijpma-AsG een basis neergezet voor de koppeling tussen een aantal innovatieve platforms en ANVA. De koppeling met CED Connect zorgt voor een ongekende efficiencyslag en een aantoonbare lagere schadelast. De koppeling met Postex ondersteunt u met postverzending op maat voor zowel fysieke als digitale post."

De demonstratie duurt ongeveer twee uur en begint donderdag om 10.00 uur en wordt afgesloten met een lunch. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u op de webpagina onder deze link.

Foto: Ook op de am:dag november jl. gaven RISK, CED en Postex gezamenlijk demo's op het door hen geïnitieerde insurtechplein
Jan Schrijver; foto Margret Wallaard
Geplaatst op 13-02-2018

< VorigeVolgende >


Share on: