Heeft u uw internationale Certified Fraud Examiner (CFE) titel al behaald?

In de praktijk blijkt dat sanctionerende instanties minder streng optreden wanneer u als organisatie kunt aantonen dat u serieuze aandacht besteedt aan het voorkomen van fraude. Het hebben van Certified Fraud Examiners (CFE’s) in de organisatie is onder andere een bewijs van deze serieuze aandacht. Heeft u uw CFE titel reeds op zak?

Het CFE certificaat wordt door tal van vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. Volgens de beloningsgids voor anti-fraude professionals van 2015/2016 verdienen Certified Fraud Examiners (CFE's) 23% meer dan hun niet-gecertificeerde collega's.
 
Het Certified Fraud Examiner (CFE) certificaat wordt wereldwijd erkend
Sinds kort kunt u uw CFE titel nu ook in Nederland behalen met behulp van een 5-daagse intensieve anti-fraude training, aangeboden door International Management Forum (IMF). IMF is een ACFE Authorized Training Organization en de enige, officiële geaccrediteerde aanbieder van Certified Fraud Examiner opleidingen in de Benelux.
 
Over de ACFE (Association of Certified Fraud Examiners) – de grootste anti-fraude organisatie ter wereld
De ACFE is de grootste internationale anti-fraude organisatie met meer dan 75.000 leden en met chapters in 125 landen waaronder Nederland en België. De ACFE is de belangrijkste aanbieder van cursussen op het gebied van fraude preventie, fraude opsporing en fraude onderzoek. De ACFE wordt in de verschillende landen vertegenwoordigd door Authorised Training Organizations die als enige geautoriseerd zijn om de officiële Certified Fraud Examiner (CFE) opleiding te organiseren.
 
Doelgroep
Deze 5-daagse certificerende anti-fraude opleiding is bedoeld voor tal van personen binnen het brede terrein van fraudebestrijding. We denken dan o.a. aan medewerkers met een fraudeonderzoekstaak, zoals fraude managers, fraude analisten en fraude specialisten. Daarnaast denken wij aan audit- of compliance functionarissen, controllers, in- en externe accountants, hoofden administratie, internal auditors, risk managers, insurance managers, in- en externe juridisch adviseurs, belastingadviseurs, (forensisch) accountants en security en privacy managers.
 
Documentatie en associate lidmaatschap
Als deelnemer aan deze 5-daagse Certified Fraud Examiner (CFE) opleiding ontvangt u:
 
1 jaar gratis associate ACFE lidmaatschap
Als lid van de ACFE krijgt u toegang tot actuele en praktische informatie. Daarnaast ontvangt u gratis het Fraud Magazine en heeft u gratis toegang tot webinars (eenmaal per kwartaal). Bovendien ontvangt u elke maand de leden nieuwsbrief.
 
U ontvangt alle kennis en tools die nodig zijn om het Certified Fraud Examiner (CFE) examen te halen, waaronder:
  • De CFE exam preparation course software (international edition) met tal van voorbeeldexamens en oefenvragen
  • De Fraud Examiners Manual (international edition). The Fraud Examiners Manual bestaat uit 1.900 pagina's en geeft een gedetailleerde uitleg over elk antwoord op elke examenvraag
  • Daarnaast nog exclusief opleidingsmateriaal, samengesteld door de ACFE en de trainers 
Uw ACFE geautoriseerde trainers
De 5-daagse Certified Fraud Examiner (CFE) opleiding wordt gegeven door ACFE geautoriseerde trainers. De zeer ervaren trainers zijn:
Robert Lamers CFE
Robert Lamers is directeur van Rolam Consultancy en Head of European Partnership Development bij de ACFE. Robert is als senior corporate anti-fraud officer en senior security officer jarenlang werkzaam geweest bij ING Group en NN Group.
 
Egbert Hekkelman CFE CPP LRGD
Egbert Hekkelman is gerechtelijk deskundige, o.a. van de rechterlijke macht en advocatuur (m.n. op de gebieden toedrachtonderzoek, schade-expertise en verzekeringen). Daarnaast is hij NIVRE register-expert en directeur van Areto, een onderzoek en expertise bureau.
 
Meer informatie?
Voor meer informatie of een uitgebreide brochure bezoekt u de website van Schade Magazine in samenwerking met IMF. Voor persoonlijk contact kunt u contact opnemen met Sonja Boelhouwer op telefoonnummer (0)40 246 0220 of via e-mail: s.boelhouwer@imf-online.com.

(Advertorial)
IMF
Geplaatst op 27-02-2018


Share on: