NVGA Congres 'Volmachtdata: goud waard'

Op woensdagmiddag 18 april 2018 vindt het achtste NVGA Congres plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. ‘Volmachtdata: goud waard!’, zo luidt het centrale thema.

Data spelen een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks bestaan. "Door het goed  toepassen hiervan onderscheidt de volmachtbranche zich in toenemende mate. Laat u zich daarom tijdens het congres inspireren door boeiende sprekers en beraadt u zich op uw gouden (!) toekomst!", aldus de NVGA. 

"Onze businesspartners zullen zich presenteren in het loungegedeelte van deze industriële omgeving in het midden van het land. Vanzelfsprekend is er voldoende tijd ingeruimd voor netwerkmomenten met uw vakgenoten."

Voorafgaand aan het congres vindt voor de leden de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Ook na het congres is er in de Werkspoorkathedraal opnieuw uitgebreid de mogelijkheid tot bijpraten met collega’s uit de branche. Een DJ, drankje en een walking diner zorgen ervoor dat de congresmiddag op aangename wijze wordt verlengd. 
 
Jan Schrijver; bron gegevens NVGA; bron foto website Werkspoorkathedraal
Geplaatst op 22-02-2018


Share on: