Maak kennis met schadeactuariaat

Op maandag 16 april houdt de VNAB een brancheoverschrijdende Lunch & Learn bijeenkomst met als thema 'Kennismaken met schadeactuariaat'.

In de sessie met het thema  'Kennismaken met schadeactuariaat' staat de vraag centraal: 'Hoe kun je iets zeggen over de risico’s van een bedrijf als je maar vijf jaar schadecijfers hebt?' Deelnemers krijgen van te voren enkele cijfers van een bedrijf en kunnen hun intuïtie testen. Deze sessie wordt verzorgd door Arjen Ronner (UvA).

Deze bijeenkomst is bedoeld voor eenieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of expertisebureau of advocatenkantoor aangesloten bij de VNAB. NIVRE-experts ontvangen 1 PE punt voor deze Lunch & Learn.

Lunch & Learn sessies vinden plaats op maandagen (even weken) van 12.00 tot 13.30 uur onder het genot van een broodje in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam. Vanaf januari 2018 is het ook mogelijk de Lunch & Learn digitaal te volgen binnen de VNAB vakbekwaamheidstool. Dit is alleen mogelijk voor partijen die de vakbekwaamheidstool afnemen. Het digitaal volgen van de sessie kan uitsluitend op het moment dat de Lunch & Learn plaatsvindt. Achteraf kan de sessie niet meer worden bekeken.

Op de foto Arjen Ronner (midden) die vorig jaar de Hudig-Langeveldt Prijs won.
 
Jan Schrijver; bron gegeven VNAB, bron foto Aon
Geplaatst op 15-03-2018

< VorigeVolgende >


Share on: