OSB zet 'cao schoonmaak' in app

De 'cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf' is voortaan als applicatie voor telefoon en tablet beschikbaar. Via deze app kunnen alle werknemers en werkgevers deze cao eenvoudig raadplegen. Brancheorganisatie OSB ontwikkelde de app en heeft deze afgelopen week gelanceerd.

De app draagt bij aan heldere informatievoorziening over de cao en arbeidsvoorwaarden aan 125.000 schoonmaakmedewerkers. De cao-tekst is integraal overgenomen. "Het grote voordeel van deze app is dat er ook een zoekfunctie inzit. Daarmee kom je snel bij de informatie waar je naar op zoek bent, zoals bijvoorbeeld loon, contractwisseling of feestdagen. Daarnaast bevat de app een aantal tools voor zowel de werkgever als de werknemer. Je kunt bijvoorbeeld uitrekenen wat de eerste en laatste dag is van een zwangerschapsverlof, maar ook zien vanaf wanneer een werknemer recht heeft op AOW", aldus de OSB.

Extra’s voor leden OSB
De cao schoonmaak app is voor iedereen beschikbaar en te gebruiken. Speciaal voor leden van OSB zijn er extra functionaliteiten toegevoegd die alleen na een inlog te gebruiken zijn. In de teksten staan links naar meer informatie en uitleg over de toepassing van de cao. Daarnaast kunnen leden gebruikmaken van de chatfunctie met de cao-helpdesk medewerkers. 

De app downloaden
De ‘cao schoonmaak app’ is kosteloos te downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android). De app kan direct na installatie worden gebruikt. 

Via deze link komt u bij een demonstratievideo op YouTube.
Jan Schrijver; bron gegevens en afbeelding OSB
Geplaatst op 21-03-2018

< VorigeVolgende >


Share on: