Riskmanagers duiken in de wereld van Lloyd's

Op 18 en 19 april aanstaande vinden de eerste twee dagen van de nieuwe editie van het 'FERMA Lloyd's Professional Development Programme' plaats. Dit programma is gericht op risk & insurance managers met een aantal jaar ervaring die een stap willen zetten in hun carrière.

Het programma bestaat uit drie blokken van twee dagen. Op 25 en 26 oktober en op nog twee nader te bepalen dagen in april 2019 staan de twee overige cursusblokken gepland. Het aantal aanmeldingen voor het programma is groter dan het aantal beschikbare plaatsen. Binnenkort maakt het FERMA bekend welke drie NARIM-leden deze editie zullen deelnemen. 

FERMA- en NARIM-bestuurslid Ralph Mulder: "Omdat Lloyd's een groot bereik heeft over veel verschillende risk topics, kunnen zij interessante workshops organiseren. Ook deze jaargang komen weer actuele onderwerpen aan bod zoals de impact van Artificial Intelligence en robotics op global business, emerging risk management, supply chain, product recalls, reputatieschade en een workshop over cyber incidents. En niet te vergeten het onderdeel waar de deelnemers altijd erg enthousiast over zijn: 'Shadow the underwriter'. Ze lopen dan een dag met een Lloyd's broker op de beursvloer mee en krijgen zo een goede indruk van hoe dat werkt."
Jan Schrijver; bron gegevens NARIM en FERMA
Geplaatst op 14-03-2018

< VorigeVolgende >


Share on: