Uitbreiding bij Justiz Letselschade

Justiz Letselschade heeft de afgelopen maanden twee nieuwe letselschade-experts aangetrokken. Mark Behlau (35) is vanaf januari 2018 werkzaam voor Justiz en Chantal van den Berg (28) vanaf februari 2018. Hiermee is het team van Justiz gegroeid naar een totaal van vijf Letselschade-Experts.

Martijn Stolkrichtte in mei 2016 Justiz op. Hij zit al meer dan een decennium in het vak. Na zijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening heeft hij zich vanaf 2004 bij Klaverblad Rechtsbijstand Stichting gespecialiseerd tot rechtsbijstand adviseur op het gebied van letselschade. Martijn zette zijn expertise per 2010 in bij SRB Rasenberg B.V. en vanaf 2013 bij Andriessen Expertise B.V. Hier heeft hij zich bovendien als letselschade-expert gespecialiseerd op het gebied van zelfstandigenschade, medische aansprakelijkheid en beroepsziekten. Hij is onder meer gediplomeerd voor de categorie 'Zwaar Letsel' en staat als register-expert ingeschreven in het NIVRE-register. 
 
Justiz Letselschade is per 1 januari 2017 ingeschreven in het Register Letselschade. Ook onderschrijft Justiz de Gedragscodes GBL en ​GOMA en heeft Justiz zich gecommitteerd om de Richtlijnen van De Letselschade Raad na te leven. 
 
 
 
Jan Schrijver; bron gegevens Justiz
Geplaatst op 21-03-2018


Share on: