Persoonlijk wielershirt cadeau voor 'Vijfde Insurance cycle tour'

Het eerste lustrum voor de wielertoertocht voor mensen in de verzekerings- en personenschadebranche is een feit. Het startschot zal 1 juni aanstaande gelost worden in Lisse. Inmiddels hebben bijna 200 mensen zich ingeschreven. Deze week is de laatste kans om in het bezit te komen van een gepersonaliseerd wielershirt.

Degenen die zich inschrijven vóór 26 april 2018, krijgen een eigen wielershirt - met naam en voornaam - cadeau. "Niet meer aarzelen en inschrijven dus. Hoe meer inschrijvers des te groter de opbrengst voor het goede doel", zo luidt de oproep van Ard Korevaar.

Integratie tussen mensen zonder en met een beperking staat op de voorgrond. Handbikers zijn van harte welkom. Er zullen routes worden gereden van 55, 85 of 135 km. Sfeerrijke plaatsen en prachtige landschappen worden aangedaan. De deelnemers zullen in een uniek wielertenue worden gehesen, dat ze mogen behouden. "Een collectorsitem, want het is voorzien van hun eigen naam", schrijft de organisatie.

De gehele dag is verzorgd, van lunchpakket, drankje onderweg, tot een warm en koud buffet. De bijdragen van de deelnemers komen 100% ten goede van het goede doel. 
Inschrijven en verdere informatie via www.insurancecycletour.nl 

Sponsoring
De tocht is mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van hoofdsponsor Koers Groep en de initiatiefnemers Ard Korevaar Personenschade en Totaalsupport (Ard Korevaar Personenschade en Totaalsupport richtten in 2014 de Stichting Insurance Cycle Tour op). Voorts dragen aan het evenement bij als 'Premium partners': The next Organisation, Heling en Partners, ì-letsel, i-quality, DBC, DEKRA en R.P. van Dijk
En als 'Vrienden':
Koro, Letselimpact, TVM, SOM

Goede doel 2018
Het ter beschikking stellen van 'De verwenbox' als blijk van waardering voor ouders/broers en zusters die zorgen voor kinderen met een beperking. Er zijn in Nederland ruim 2 miljoen mensen met een of meerdere handicaps. Hiervan heeft een kleine 150.000  een verstandelijke beperking. Velen wonen thuis, maar er zijn er ook die in een instelling of in een woongroep wonen, waar ze verzorgd of begeleid worden. Er zijn in Nederland circa 6500 kinderen met een ernstig meervoudige beperking. Dit zijn kinderen die hun hele leven lang intensieve zorg nodig hebben, dag en nacht. Het zijn veelal de ouders die deze zorg thuis doen. Ze zijn dag en nacht bezig met de zorg voor hun gehandicapte kind. Vaak onzichtbaar voor buitenstaanders. Dat doen ze met liefde, maar het wordt ze soms teveel. Tekorten in de gezondheidszorg en een kleiner persoonsgebonden budget maakt het nog lastiger (bekijk video).
Tevens zal de organisatie in overleg met het Revalidatiefonds ook de mogelijkheden bekijken voor het steunen van het project “Meerkosten voor vakanties voor mensen met een zware beperking waarvoor 1 op 1 begeleiding nodig is”.

Voor meer informatie:
Ard Korevaar, 06-22808190, ard@korevaar.com
Bert Veurink, 06-20604810, b.veurink@totaalsupport.eu
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Stichting Insurance Cycle Tour
Geplaatst op 20-04-2018