Jaap Oudekerk wint Cyber Healthcheck

Jaap Oudekerk (Meeùs Assurantiën, links op de foto) heeft vandaag tijdens de AIG Cyber Academy een waardecheque uitgereikt gekregen voor het uitvoeren bij een bedrijf van een Cyber Healthcheck. Zico van Rooijen (rechts op de foto), senior underwriter Cyber / PI bij AIG reikte hem de prijs uit.

Tijdens de VNAB Beursdag op 20 maart was AIG aanwezig met een stand. Hierbij had de verzekeraar een wedstrijd georganiseerd. Met het invullen van enkele kennis- en kundevragen kon men in aanmerking komen voor het winnen van een Cyber Healthcheck. AIG biedt klanten verschillende bij de prijs inbegrepen diensten, die erop gericht zijn een beter inzicht te krijgen in hun cyberrisico's. Eén van die diensten is de Cyber Healthcheck. Hierbij helpen de Cyber Risk Consultants de klanten hun bescherming en voorbereiding op het gebied van cyber bij hun bedrijf te verbeteren.

Eén van de vragen in genoemde wedstrijd betrof het geven van cyberpreventietips. Zijn jarenlange ervaring zal zeker hebben meegespeeld in het winnend invullen (hij was een van de vier winnaars) van deze en andere vragen. Jaap Oudekerk is schadebehandelaar en een oude rot in het vak, want al bijna 34 jaar werkzaam bij Meeùs Assurantiën (en rechtsvoorgangers). De overige winnaars zijn:
  • Nynke Brouwer - Dirkzwager Advocaten & Notarissen
  • Frits van Römer - Schreuder Verzekert
  • Flip Juch - Samenwerking Glasverzekering

De AIG Cyber Academy was een kennisbijeenkomst van AIG voor assurantiemakelaars, intermediairs en volmachten. Deze werd gehouden op een toepasselijke locatie, te weten The Hague Security Delta (HSD) in Den Haag. In HSD werken bedrijven, overheid en onderwijs samen aan innovatie en kennis op het gebied van onder meer cyberveiligheid.
Jan Schrijver; foto door Rens Huisman (AIG)
Geplaatst op 17-04-2018


Share on: