RMT Autoschade sluit aan bij AHG

Per 1 april 2018 is RMT Autoschade aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. "Hiermee vult AHG haar netwerk aan met een jong, enthousiast bedrijf dat de laatste jaren een behoorlijke groei heeft doorgemaakt", aldus AHG.

Roberto Thorel (rechts op de foto), eigenaar van RMT Autoschade: “RMT is een prachtig bedrijf dat sinds 2008 gevestigd is op een goed bereikbare locatie in Almere. Sinds de start in 2003 zijn we gegroeid naar een bedrijf van 1500 m². Om nog verder te kunnen groeien, zijn wij op zoek gegaan naar een professionele partner die ons daarin kan ondersteunen. AHG heeft een mooi programma voor bijvoorbeeld regionale marktbewerking, maar helpt ons ook bij rendementsgroei door oplossingen op het gebied van inkoop en ICT.“ 
 
Guus van Dreven (links op de foto), directeur AHG: “Wij zijn blij ons netwerk te hebben uitgebreid met een vestiging in Flevoland. Roberto Thorel is een jonge, gedreven ondernemer die naast schadeherstel ook activiteiten ontplooit op het gebied van caravanherstel en fleetrepair.” 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto AHG
Geplaatst op 10-04-2018


Share on: