Truckschade Maasland sluit aan bij Barbatruck

Auto- en Truckschade Maasland uit Heesch is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck. Het delen van de kennis binnen de groep en de mogelijkheid projecten samen op te pakken of werkzaamheden aan elkaar uit te besteden noemt Maarten Heerkens van het aansluitende bedrijf als kracht van Barbatruck.

Dat Barbatruck een coöperatieve vereniging is vindt Maasland een pré; van leden wordt een actieve rol verwacht, waardoor alle leden mee kunnen denken over het netwerk, wat bijdraagt aan de kwaliteit van de groep. Maarten Heerkens van Auto- en Truckschade Maasland: “Wij wilden met onze truckschade-activiteiten toetreden tot een truckschadeherstelnetwerk dat kwaliteit biedt en daar ook op inzet. Voor onze klanten vinden wij het belangrijk dat zij bij schade zoveel mogelijk ontzorgd worden en dat hun activiteiten gewoon door kunnen gaan. Stilstand kost immers geld. Binnen Barbaruck zijn diverse specialismen vertegenwoordigd, waaronder ook de mogelijkheid tot de inzet van vervangend vervoer op maat. Door deze diverse specialismen is Barbatruck in staat adequaat op alle klantvragen uit de truckschademarkt te reageren en opdrachtgevers service op maat te bieden.” 

Barbatruck zegt met de aansluiting van Maasland een enthousiaste ondernemer te zien toetreden die zijn sporen in truckherstel ruimschoots verdiend heeft.
Jan Schrijver; bon gegevens en foto Barbatruck
Geplaatst op 23-04-2018


Share on: