Zesde editie Assurantie Hockey Toernooi

Na een succesvol lustrum van het Assurantie Hockey Toernooi (AHT) afgelopen jaar, wordt dit jaar de zesde editie van dit 'AHT nieuwe stijl' gehouden op vrijdag 15 juni op de velden van Leonidas Rotterdam.

Het toernooi, van oudsher een begrip in verzekeringsland, wordt sinds 2013 georganiseerd door Young InSurance, hét netwerk voor Young Professionals (<35 jaar) binnen de verzekeringsbranche. Inmiddels is het Assurantie Hockey Toernooi niet meer weg te denken uit de jaarlijks terugkerende evenementen en heeft het toernooi zijn plek op de verzekeringskalender veroverd. Jong en oud strijden samen om de felbegeerde beker waarbij het competitieve aspect hand in hand gaat met het sportief netwerken met elkaar. Komende editie verdedigt Van Ameyde voor de tweede keer de titel nadat dit team in 2017 en 2014 kampioen werd.

De organisatie is dit jaar versterkt met Lisette Karstenberg (Marsh). Zij zal met een frisse blik naar de organisatie van het toernooi kijken en er mede zorg voor dragen om deze zesde editie van het AHT wederom tot een succes te maken. Het programma start op vrijdag 15 juni om 12.00 uur, en onder het genot van een uitgebreide borrel met muziek zal aan het einde van de dag de finale worden gespeeld. Rond 18.00 uur wordt de barbecue aangestoken. Supporters zijn vanzelfsprekend gedurende de dag van harte welkom om aan te moedigen, te netwerken en aan te sluiten voor de borrel en barbecue. Meer informatie over het programma, deelname en sponsoring vindt u op deze webpagina van de organisator.

Contactgegevens 
Eelco Wester (AGCS & Voorzitter Young Insurance), 06 535 24 784, info@younginsurance.nl   
Zeynep Bulut (Van Ameyde), 06 198 95 388 
Lisette Karstenberg (Marsh), 06 155 89 511
Marijn Hollema (Marsh), 06 159 45 764 

 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Young Insurance
Geplaatst op 11-04-2018


Share on: