Beursborrel juni aangeboden door Lengkeek

De VNAB beursborrel op maandag 11 juni in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum wordt aangeboden door Lengkeek. Deze beursborrel zal een extra feestelijk tintje krijgen, omdat Lengkeek dit jaar honderd jaar bestaat.

De beursborrel wordt georganiseerd op iedere eerste maandag van de maand (m.u.v. januari, de zomervakantieperiode en feestdagen) en wordt aangeboden door één van de founding partners van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. 

Dit beursborrel is bedoeld voor een ieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB en biedt de gelegenheid om branchegenoten te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen. 

In het SCHADE magazine nummer 2, dat eind april is verschenen, wordt in een interview met de directievoorzitter van het jubilerende bedrijf, Hans de Hoog (foto), aandacht besteed aan honderd jaar Lengkeek. Nog geen abonnee van SCHADE magazine? Voor 45,- euro per jaar heeft u een abonnement, met 6 nummers per jaar plus de special Cijfers & Trends. Als u zich nu abonneert (info@schade-magazine.nl), sturen wij u nummer 2 vandaag nog toe.
Jan Schrijver; bron gegevens VNAB; foto door Raphaël Drent
Geplaatst op 08-05-2018


Share on: