CED presenteert mobiliteitstrends

CED houdt op 19 juni aanstaande bij Mercedes-Benz Utrecht van 15.00 tot 18.30 uur de bijeenkomst 'Inspired in mobility'. De belangrijkste uitkomsten worden gepresenteerd uit het Trendrapport ‘Moving forward in mobility’.

"De trends in de verzekeringsbranche zijn veelbelovend! Welke ontwikkelingen zien we in data op het gebied van aantallen schades, schadebedragen en oorzaken van schade? Maar interessanter is nog: welk effect heeft de veranderende wereld op mobiliteitsverzekeringen? Kortom, het is weer tijd voor de presentatie van het nieuwe CED Trendrapport Mobility. Ontdek waar de kansen liggen", aldus CED. "We delen de highlights met u uit het nieuwste Trendrapport ‘Moving forward in mobility’, een absolute must have voor iedereen die actief is in mobiliteitsverzekeringen."

Bovendien staat een gastspreker op het programma: Jan Wouters, manager innovation & green mobility bij AutomotiveNL. Hij zal ingaan op de toekomst van smart mobility en green mobility. 

Voor een beperkt aantal deelnemers bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan de bijeenkomst een testrit te maken in een Mercedes A-klasse. De nieuwe A-klasse is vanaf juni 2018 leverbaar. 
Jan Schrijver; bron gegevens CED; bron afbeelding website www.mercedes-benz.nl
Geplaatst op 15-05-2018


Share on: