Kennedy van der Laan Firm of the Year

Kennedy van der Laan is het enige Nederlandse kantoor dat Firm of the Year is geworden, een prijs die wordt uitgereikt door Who’s Who Legal. De meeste awards gingen dit jaar naar de grote internationale kantoren.

De awards zijn op 8 mei uitgereikt in Plaisterers’ Hall in Londen. Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan werd daar Firm of the Year op twee gebieden: data/privacy & protection én data/IT. Who’s Who Legal reikt de Who’s Who Legal Awards jaarlijks uit aan kantoren en advocaten die mondiaal ‘leading’ zijn. De prijzen worden toegekend op meer dan zeventig rechtsgebieden.


Kennedy van der Laan was het enige Nederlandse kantoor dat in de prijzen viel. Meerdere internationale kantoren met een Nederlandse vestiging werden ook Firm of the Year, enkele op twee gebieden. Zo werd Freshfields Bruckhaus Deringer Firm of the Year op het terrein van mededinging en belastingen, Hogan Lovells op overheidscontracten en life sciences/productaansprakelijkheid, DLA Piper op vastgoed en franchise, Clifford Chance op procesrecht en bankwezen, Allen & Overy op kapitaalmarkten en projectfinanciering, en Bird & Bird op patenten en sport. Dentons werd Firm of the Year op entertainment en Hoyng Rokh Monegier op life sciences/patentprocesrecht.

 

 

 

Jan Schrijver, bron gegevens Kennedy van der Laan
Geplaatst op 15-05-2018


Share on: