Knab gaat strategische samenwerking met RISK aan

Knab gaat samenwerken met RISK.nl. Hiermee breidt de financieel dienstverlener zijn verzekeringsaanbod in één keer flink uit. RISK biedt het IT-platform om verzekeringen te vergelijken en geautomatiseerd af te sluiten. Daarnaast neemt RISK de administratie en de verwerking van de verzekeringen volledig uit handen.


Sinds vorig jaar kunnen klanten al autoverzekeringen vergelijken en afsluiten via Knab. Dankzij deze samenwerking is het aanbod nu al uitgebreid met inboedelverzekeringen. Die vergelijker wordt op dit moment getest in Knab Lab – het testplatform van Knab. Hierna worden steeds meer verzekeringen toegevoegd aan het aanbod van Knab, te beginnen met opstalverzekeringen.
 
Hele verzekeringsmarkt in kaart brengen
Michiel Aangenendt (Head of Product bij Knab) is blij met de samenwerking: “Met Knab Verzekeren willen we de hele verzekeringsmarkt in kaart brengen en onze klanten laten zien waar ze het beste uit zijn. RISK neemt ons nu een hoop werk uit handen. Hierdoor kunnen wij ons focussen op waar we goed in zijn, namelijk het bedienen en adviseren van onze klanten”
 
Harm Vollmuller (CEO bij RISK.nl): “Ik ben trots en blij dat Knab als hét nieuwe financiële platform kiest voor onze nieuwe API's en dienstverlening. Zo kunnen wij Knab helpen met het versnellen van de uitrol van nieuwe verzekeringen".
Margret Wallaard - bron foto Benjamin Child
Geplaatst op 02-05-2018


Share on: