Koers groep, betrouwbaar partner in schadeherstel

Efficiënte schade-afhandeling is belangrijk voor iedereen. Want zowel de schadelijdende partij als de verzekeraar hebben baat bij een snelle, correcte afhandeling van brand-, storm-, of waterschade. In dat licht is het goed om te weten dat er gespecialiseerde partijen zijn zoals Koers

We spreken erover met Ingo van der Stelt, de man die bij Koers leiding geeft aan het schadegebeuren. Hij vertelt graag meer over de werkwijze van Koers Groep. “In geval van een schademelding staan we met ons schadeteam meteen klaar om de eerste nood te lenigen en vervolgens een plan van aanpak op te stellen, plus een herstelbegroting. Op basis hiervan behandelen wij alle herstelwerkzaamheden in het schadetraject van A tot Z. Indien gewenst kunnen we zelfs zorgdragen voor tijdelijke vervangende (gemeubileerde) woonruimte.”
 
Achmea
Bij haar werkzaamheden werkt Koers Groep samen met onder andere de gebruikers, verzekeraars, overheden en expertisebureaus. Eén van de verzekeraars waar Koers Groep nauw mee samenwerkt is Achmea. Ingo van der Stelt: “Wij zijn sinds 1 april 2015 aangesloten bij het herstelnetwerk van Achmea en zijn daarmee de vaste herstelpartner voor herstelwerkzaamheden in de regio Rotterdam. Op basis van de goede ervaringen in de afgelopen drie jaar is dat contract per 1 april van dit jaar vernieuwd en is de regio waarin we actief zijn vergroot tot de gehele Randstad. Tijdens de januaristormen dit jaar zijn we door Achmea ook gevraagd collega netwerkbedrijven bij te springen om het enorme aantal schademeldingen in het zuiden en oosten van het land snel en efficiënt te kunnen afhandelen. Behalve van Achmea zijn we vaste partner van overige partijen met herstelportals en werken we met rechtstreekse afspraken, middels opname en begroting vooraf.  Dankzij deze contacten kunnen we schades tot gemiddeld zo’n tienduizend euro snel herstellen wat voor ons en de verzekeraar een goede klanttevredenheid oplevert tegen lagere kosten.” 
 
Werkterrein
Het werkterrein waarop Koers actief is behelst onder meer de volgende vormen van schade: brand-, water- en stormschade, sanering, aanrijschade, inbraakschade en lekdetectie. Ingo van der Stelt: “Omdat we alle disciplines in huis hebben, kunnen ook gecompliceerde schades snel en efficiënt worden hersteld. Zo werd een aanrijdschade aan een bedrijfspand in Dordrecht waarbij een auto met hoge snelheid het gebouw raakte, herstelt met inbegrip van het aanbrengen en aanpassen van aanwezige staalconstructies, waarbij we zelf ook de constructieve berekeningen uitvoerden.”
 
Koers(en) voor het goed doel
Behalve partner in schadeherstel is Koers Groep dit jaar ook hoofdsponsor van de Insurance Cycle Tour, de wielertoertocht waarmee medewerkers in de verzekerings- en personenschadebranche zich van hun sociaal maatschappelijke kant laten zien. Dit jaar is de vijfde editie van deze wielertocht, waaraan iedereen kan meedoen. Van geoefende tourrijders tot fietsrecreanten en handbikers. Wie meer wil weten over deelname aan de Insurance Cycle Tour of over de mogelijkheden tot sponsoring, vindt op www.insurancecycletour.nl alle informatie.
 
Meer weten over schadeherstel?
Ingo van der Stelt vertelt u graag meer over de wijze waarop Koers Groep schadeherstel efficiënt en integraal aanpakt. U kunt hem bereiken op 06 28877161 of via de mail op ingovanderstelt@koers.com 

(Advertorial)
 
EMG b.v. - Margret Wallaard
Geplaatst op 01-05-2018


Share on: