Schreuder koopt assuradeurenbedrijf SII

Schouten Insurance International BV verkoopt zijn assuradeurenbedrijf en een deel van de portefeuille aan Schreuder Verzekert.

Schouten Insurance International BV heeft zijn assuradeurenbedrijf SII Assuradeuren BV en de "niet Markel"-portefeuille verkocht aan Schreuder Verzekert. Daarbij zijn zeven medewerkers van Schouten Insurance International BV in dienst getreden bij het Rotterdamse verzekeringsbedrijf.

"Door deze overname kan Schreuder Verzekert ondernemers en beroepsbeoefenaren nu ook op het gebied van beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid voorzien van deskundig en onafhankelijk verzekeringsadvies. De betrokken risicodragers hebben positief gereageerd op de overgang en zien de toekomstige samenwerking met vertrouwen tegemoet", zo laat de overnemende partij in een persbericht weten. “Met het overgenomen assuradeurenbedrijf kunnen wij als serviceprovider een klik-&-sluit omgeving faciliteren. Ons ruime netwerk van subagenten is hiermee in staat om op laagdrempelige wijze instapproducten op het gebied van (beroeps- en bestuurders)aansprakelijkheid te sluiten. Daarnaast is het middels de nieuwe aangetrokken deskundigheid van de specialisten van Schouten mogelijk om het vertrouwde maatwerk te blijven verzorgen”, aldus Marijn Moerman (foto), algemeen directeur Schreuder Verzekert.
Jan Schrijver; bron gegevens Schreuder Verzekert
Geplaatst op 14-05-2018


Share on: