Speciale Mazda-rood kan gerepareerd worden

Om de carosserielijnen van nieuwe automodellen te accentueren, gebruiken autofabrikanten graag speciale, opvallende kleuren. Onder andere de nieuwe Mazda CX-5 in een bijzonder diep gloeiend rood is daar een goed voorbeeld van. Standox biedt een nieuw Klarlack-Additiv voor de kleur Mazda 46V Soul Red Crystal

Door het nieuwe Standox Klarlack-Additiv KA678, kan met behulp van een professionele reparatie deze speciale OEM-kleur (Original Equipment Manufacturer-kleur) worden gerepareerd.

De nieuwe Mazda OEM-kleur Soul Red Crystal maakt indruk met zijn buitengewone diepte en reflectie. Het repareren ervan is echter geen eenvoudige taak, zelfs niet voor professionele spuiters. Voor een professionele lakreparatie van deze kleur biedt Standox nu de Klarlack-Additiv KA678, dat rechtstreeks in de transparante laag wordt gemengd zoals aangegeven in de kleurenformule. Het aanbrengen wordt uitgevoerd in een twee-laags reparatieproces.

"Het behalen van resultaten van wereldklasse vereist het hoogste niveau van vakmanschap en precisie, en het blanke lak additief en reparatieproces dat door Standox is ontwikkeld helpt professionele schadeherstellers om de karakteristieke diepte van de originele productiekleur van Mazda te bereiken," zei Harald Klöckner, Hoofd trainingsmanagement van Standox voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 
Margret Wallaard - Bron Standox
Geplaatst op 09-05-2018


Share on: