Steffy Roos du Maine (JBL&G) in lijst invloedrijke vrouwelijke ondernemers

Eigenaresse Steffy Roos du Maine (31) van Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht in Amsterdam is opgenomen in de lijst van 'honderd meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers van Nederland', die voor het zevende achtereenvolgende jaar is bepaald door de in Amsterdam gevestigde netwerkorganisatie voor vrouwelijke ondernemers 'The Next Women'.

"De lijst wordt elk jaar door netwerkorganisatie The Next Women samengesteld op basis van harde criteria als omzet en personeelsbestand, maar er wordt ook nadrukkelijk gekeken naar ambitie, het lef om risico’s te nemen, de functie van de vrouwelijke entrepreneurs als rolmodel, en hun visie op de toekomst", aldus het persbericht van JBL&G over dit feit. De onderneemsters zijn gerangschikt op basis van omzetcategorieën. Steffy Roos du Maine (31) is ingedeeld in de categorie 'Bronze' die staat voor omzet tussen 2 en 5 miljoen euro.

Du Maine is,  behalve directeur van letselschadekantoor JBL&G, directeur van het Medisch Advies Bureau in Amsterdam. Ook bestiert ze de blogsite Business & Bubbles en treedt ze zelf op als business coach voor andere ondernemers. 

De complete lijst van The Next Women is te zien op deze webpagina.


Foto: Steffy Roos du Maine (fotograaf Marcel Jurian de Jong)  
Jan Schrijver; bron gegevens JBL&G; The Next Women; bron foto Marcel Jurian de Jong
Geplaatst op 30-05-2018


Share on: