Stuhlweissenburg general manager bij Remy

Bij automotive aftermarket toeleverancier Remy is Lars Stuhlweissenburg aangesteld als general manager. Hij is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor alle Europese Remy-activiteiten inzake startmotoren, dynamo’s en stuur- en remdelen.

Brake Parts Inc. Group Europe (BPI Group) is het moederbedrijf van Remy Inc. Met de aanstelling van Stuhlweissenburg, zegt BPI Group zijn focus te versterken op stabilisatie van de behaalde winst en op zijn bestaande verkoopnetwerk en verdere uitbreiding hiervan. De toetreding van Stuhlweissenburg is aangekondigd door BPI Group CEO David Overbeeke. “Omdat we ons richten op de groei van onze Europese activiteiten, is Lars de perfecte persoon om als general manager aan boord te hebben om de Europese Remy productieactiviteiten te leiden.”

“Dankzij zijn ervaring met de verschillende markten in Europa en daarbuiten en zijn bekendheid mettermarket-kanalen, heeft Lars een voor Brake Parts Inc. waardevolle schat aan kennis en informatie. Hiermee kunnen we vooruit en tegelijkertijd doorgaan met het inzetten van de middelen die nodig zijn om onze klanten over de hele wereld te bedienen en succesvol te laten zijn.”

Voor zijn aanstelling bij BPI Group was Stuhlweissenburg Vice President en General Manager aftermarket bij Westfalia-Automotive GmbH/Horizon Global Inc., Sales Director bij Holger Christiansen A/S (Bosch Group) en bekleedde hij 14 jaar lang diverse functies bij Robert Bosch Automotive.

Stuhlweissenburg behaalde een master's degree in mechanical engineering, manufacturing technology and production systematics aan de RWTH Aachen University in de Duitse deelstaat Noordrijn Westfalen.
Margret Wallaard, bron Remy Automotive Europe bvba
Geplaatst op 03-05-2018


Share on: