Tjerk de Vries adjunct-directeur Yarden

Sinds 1 mei is Tjerk de Vries (50) adjunct-directeur Innovatie & Business Development bij Yarden Uitvaartorganisatie. Binnen de divisie Uitvaartverzorging richt hij zich op een snelle doorontwikkeling van innovaties en nieuwe initiatieven. De afgelopen zes jaar werkte hij als manager Commerciële Zaken bij Yarden Uitvaartverzekeringen.

De functie van De Vries is een antwoord op de veranderende consumentenvraag en op trends en ontwikkelingen in de branche. De focus zal liggen op het vertalen van de technologische voorsprong naar klantvoordelen en op digitalisering met een menselijke touch. De Vries is verantwoordelijk voor de uitbouw van de nieuwe afdeling en daarmee het verder ontwikkelen van innovatieprojecten. 

Sabrina Franken, directeur Yarden Uitvaartverzorging: “Tjerk is door zijn kennis van innovaties in de verzekeringsbranche, zijn ervaring binnen Yarden en zijn sterke ondernemerszin de juiste persoon voor deze nieuwe functie. Met deze aanstelling zetten we Yarden verder op de kaart als innovator in de uitvaartbranche. In dat kader zijn we ook bezig met het opzetten van partnerships met start-ups. Van deze jonge organisaties en hun kenmerkende way-of-working kunnen we op het gebied van digitalisering en snelle implementatie veel leren. Tjerk kent de organisatie en de behoeften van onze klanten als geen ander, dat zorgt ervoor dat we snelheid kunnen maken.”

Yarden heeft als vereniging bijna één miljoen leden. Voor Yarden werken 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers) en 200 vrijwilligers. Yarden heeft 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland.

 
Jan Schrijver; bron gegevens Yarden
Geplaatst op 22-05-2018


Share on: