Van Hooft & Postema en Knops gaan samen

Van Hooft & Postema verhuist in het laatste weekeinde van de maand mei van Maren-Kessel naar ’s-Hertogenbosch. Het assurantiekantoor gaat daar samen onder één dak met zusterbedrijf Knops Assurantiën. Groei noopt beide bedrijven tot ruimere huisvesting. De bedrijven gaan de begane grond bezetten van het AAG-gebouw, een bedrijfsverzamelgebouw aan Het Wielsem 10 in Den Bosch.

"Groei die volgt op een merkbaar toenemende vraag naar persoonlijk advies en ondersteuning rond financiële zaken. De overheid legt steeds meer verantwoordelijkheid bij mensen zelf. Lang niet iedereen overziet alle regels en voorwaarden rond financiële zaken. Daar helpen wij ze bij. Kennelijk wordt dit gewaardeerd, want ondanks de opkomst van internet neemt de vraag naar onze diensten alleen maar toe”, zo zeggen Ton van Hooft en Henk Postema, de eigenaren van beide kantoren.  “Dit betekent wel dat we ons team moeten versterken”, zo vervolgt Ton van Hooft. “Voor die nieuwe medewerkers hebben we op de huidige kantoorlocaties geen werkplek. Een ander pand in Maren-Kessel zit er niet in. Dus gaan we naar Den Bosch toe.”  Knops Assurantiën zetelt al jaren in ’s-Hertogenbosch. Het advieskantoor houdt wel spreekruimtes aan in Maren-Kessel, een dorp op zo’n 10 kilometer van Den Bosch. “Op afspraak kunnen we onze klanten daar blijven ontvangen. Of we bezoeken de klant thuis. Nieuwe technologieën maken het mogelijk om klanten ook op locatie prima van dienst te zijn.” 

RegioBank
Zowel Knops Assurantiën als Van Hooft & Postema is ook ‘zelfstandig adviseur’ namens RegioBank. Vanaf 28 mei blijft er nog één RegioBank-loket over, aan Het Wielsem 10 in ’sHertogenbosch. Op dat adres staat het markante AAG-gebouw, aan de rand van de Bossche wijk Orthen.

20 medewerkers, 6000 klanten
“Door activiteiten en expertise samen te voegen, kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren”, verwacht Henk Postema. Naast bankzaken (via RegioBank) houden beide kantoren zich bezig met dienstverlening rond verzekeringen, hypotheken, makelaardij en echtscheiding. Op de nieuwe kantoorlocatie gaan in totaal twintig mensen werken voor Van Hooft & Postema en Knops Assurantiën. Zij bedienen meer dan 6.000 klanten. 
  
Nieuwe naam
Op de planning staat ook een nieuwe, gezamenlijke bedrijfsnaam; in 2018 blijven de namen Van Hooft & Postema en Knops Assurantiën vooralsnog naast elkaar bestaan. 

 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Van Hooft & Postema en Knops Assurantiën
Geplaatst op 17-05-2018


Share on: