Vertrek Rianne Baumann bij Crawford & Company

Na ruim acht jaar voor de Nederlandse vennootschap van Crawford & Company werkzaam te zijn geweest, vindt Rianne Baumann het tijd worden voor een volgende stap in haar carrière.

Concreet betekent deze beslissing dat Rianne Baumann Crawford per 1 augustus aanstaande zal verlaten, en haar werkzaamheden voor 1 juni aanstaande zo veel als mogelijk overdraagt. De periode na 1 juni gaat ze zich voornamelijk richten op het marktonderzoek ‘Digital Transformation in Insurance’ ten behoeve van haar studie Master of Business Administration en het vinden van een nieuwe dienstbetrekking die bij haar past.

Over een nieuwe stap in haar loopbaan is ze met Crawford in gesprek geweest, zegt Rianne Baumann, "Crawford heeft me ook de mogelijkheid geboden om mijn carrière internationaal binnen Crawford voort te zetten. Ondanks dat ik Crawford dankbaar ben voor de geboden mogelijkheden, heb ik er toch voor gekozen om mijn mogelijkheden buiten Crawford te gaan ontdekken". 

Tijdens de Haringparty op 12 juni aanstaande zal Rianne aanwezig zijn en is er gelegenheid voor de gasten om afscheid te nemen en samen met haar terug te kijken op de afgelopen jaren.
Jan Schrijver
Geplaatst op 22-05-2018


Share on: