Viertal oud-profs in Insurance Cycle Tour

Spraakmakende oud-wielerprofs doen mee met de Insurance Cycle Tour op 1 juni 2018, te weten Matthieu Hermans, Bart Voskamp, Maarten den Bakker en Kenny van Hummel.

Matthieu Hermans, 6 voudig etappewinnaar van de Ronde van Spanje, Bart Voskamp meervoudig etappewinnaar van Tour de France en Ronde van Spanje, Maarten den Bakker, oud Nederlands kampioen en meerdere podiumplekken Amstel gold race, Luik Bastenaken Luik en Waalse pijl en last but not least Kenny van Hummel, die in 2009 furore maakte met zijn deelname aan de Tour de France als rode lantaarndrager en “de slechtste klimmer” ooit volgens het toonaangevende sportblad L’Equipe. Zij zijn met hun smeuïge verhalen aanwezig op 1 juni en rijden ook mee. Iedereen heeft dus gelegenheid tot een praatje en misschien een krachtmeting voor de fanatieke deelnemers. Het is zeker geen wedstrijd, maar wel leuk.

Het maximaal aantal deelnemers is bijna bereikt. 23 mei om 17.00 uur sluit de inschrijving definitief. Nog inschrijven? Dat kan op www.insurancecycletour.eu/inschrijven

De tocht wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van hoofdsponsor Koers Groep en de initiatiefnemers Ard Korevaar Personenschade en Totaalsupport, als ook de 'Premium partners': The next Organisation, Heling en Partners, ì-letsel, i-quality, DBC re-integratie, DEKRA en R.P. van Dijk en de 'Vrienden': Arag, Koro, Letselimpact, TVM, Simonis verf. 

Goede doel: verwenboxen voor gezinnen met kinderen met een beperking
De opbrengst van deze jaargang van de Insurance Cycle Tour is voor verwenboxen voor gezinnen met kinderen met een beperking. De dagelijkse zorg voor een kind met een handicap is zwaar en stopt nóóit. 60% van de ouders van kinderen met een beperking heeft te kampen met een burn-out. Bijna de helft kampt met opvoed- en relatieproblemen. Ruim driekwart van de ouders is minder gaan werken om voor hun kind te zorgen. Door de Insurance Cycle Tour kan HandicapNL in september honderden ouders en verzorgers van kinderen met een beperking verrassen met een verwenbox. Een doos gevuld met leuke en lieve verwennerijen als gebaar van waardering. Samen kunnen we ze laten merken dat ze gezien worden. Dat wij hun zorg en toewijding waarderen. Zij verdienen een gebaar van waardering. Kent u een gezin dat een gebaar van waardering verdient? Vul dan hier hun gegevens in en HandicapNL zorgt ervoor dat er in september een verwenbox bij hen bezorgd wordt. Wilt u de verwenbox zelf geven? Laat dat dan op 1 juni weten bij de inschrijftafel van HandicapNL in Lisse.
Jan Schrijver; bron gegevens Insurance Cycle Tour
Geplaatst op 16-05-2018


Share on: