Arie Benard senior salesmanager bij CCS

Vandaag is Arie Benard (geheel links op de foto) bij automatiseringsbedrijf voor de assurantiebranche CCS in Woerden begonnen als senior salesmanager. Hij is afkomstig van CED waar hij de afgelopen acht jaar corporate accountmanager was.

"Ik heb een prachtige tijd gehad bij CED de afgelopen 8 jaar waarbij het bedrijf zich heeft ontwikkeld tot een full service (IT) dienstverlener op het gebied van schademanagement. Zeer trots dat ik hier een bijdrage aan heb mogen leveren en ik wens CED en alle mensen waar ik mee heb gewerkt heel veel succes. Vandaag begonnen bij CCS, een IT-bedrijf met een hele duidelijke strategie de komende jaren waar ik veel vertrouwen in heb", aldus Arie Benard (49).

Voor zijn dienstverband met CED was hij werkzaam als senior accountmanager bij assurantiemakelaar Vanbreda. 

Op de foto van links naar rechts Arie Benard (CED), Mike Spits (Postex), Coen Sterk (Postex), Marc van Galen (RISK), Ischa Harnam (CED), Martine Langerak (CED), Hans de Wit (Postex), Harmen Vollmuller (RISK), Robert Kozijn (CED) en Maurice Kochanowski (CED), op het insurtechplein tijdens de afgelopen am: branchedag november jl. 
Jan Schrijver; foto door Margret Wallaard
Geplaatst op 29-08-2018

< VorigeVolgende >


Share on: