DUPI neemt DUAL Netherlands over

DUPI Group heeft het Nederlandse bedrijf overgenomen van DUAL International Ltd, een internationaal werkende Engelse assuradeur (coverholder van Lloyd's) met een wereldwijd premie-inkomen van 719 miljoen Engelse pond.

DUPI Groep heeft per 24 augustus 2018 100% van de aandelen overgenomen van DUAL Netherlands B.V., onder voorbehoud van goedkeuring van de AFM. Het team van het overgenomen bedrijf blijft vooralsnog werkzaam vanuit de huidige vestiging in het WTC Rotterdam. Harry Mulder, de managing director van DUAL Netherlands, zal naast zijn huidige verantwoordelijkheden, de integratie van DUAL Netherlands in de DUPI Group projectmatig gaan begeleiden.

Met de koop van het bedrijf neemt DUPI Group ook de aan DUAL Netherlands verstrekte volmachten over. "De capaciteit van DUAL is volledig aanvullend aan de bestaande volmachten van DUPI Group, waardoor deze overname geen cumulatie of concentratie risico's met zich meebrengt", aldus de DUPI Group. De overname verstevigt de marktpositie van de DUPI Group op het gebied van Marine. 
Jan Schrijver; bron gegevens DUPI Group; bron foto DUAL
Geplaatst op 24-08-2018

< Vorige


Share on: