Poliskraker Pim van der Heide nu productmanager bij Achmea

Jurist en bedrijfskundige P.P. (Pim) van der Heide (25 jaar) is per 15 augustus jl. in dienst getreden van Achmea als productmanager arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV). Hij was werkzaam als ontwikkelaar van de polisvoorwaardenvergelijkingssite Poliskraker.

Pim studeerde rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en rondde in januari 2018 ook een master Bedrijfskunde af aan diezelfde universiteit. Voor zijn afstudeerscriptie ontwikkelde hij een model om de kwaliteit van dienstverlening van assurantie-adviseurs te meten.

In 2015 ontwikkelde Pim samen met zijn vader, voormalig registermakelaar in assurantiën, Berrie van der Heide, Poliskraker, een vergelijker van polisvoorwaarden van zakelijke schadeverzekeringen, waaronder inkomensverzekeringen. De activiteiten onder de naam Poliskraker.nl worden sinds deze maand voortgezet door Berrie van der Heide, die zowel directeur als per 14 augustus 2018 ook enig aandeelhouder is van Judge & Advice B.V., de vennootschap die poliskraker.nl ontwikkelt en exploiteert. De samenwerking van Poliskraker met partners Enkwest B.V. (Janthony Wielink) en Sietze de Jong (lid redactie SCHADE magazine) wordt ongewijzigd voortgezet. 
Jan Schrijver; bron gegevens Poliskraker
Geplaatst op 29-08-2018

< VorigeVolgende >


Share on: