Adfiz wil oplossingen voor onverzekerbare risico’s

Adfiz-directeur Enno Wiertsema heeft gisteren in een column aandacht besteed aan verschillende hete hangijzers voor het intermediair. Eén daarvan is de verschraling van het aanbod.

De toenemende onverzekerbaarheid is een belangrijk dossier. Vlak voor het zomerreces werden er in de Tweede Kamer vragen over gesteld. "En de minister mag dan wel hebben geantwoord dat er niets aan de hand is, maar ik zie dat de druk op verzekeraars maatschappijbreed wordt opgevoerd. En reken maar dat wij het op de agenda houden: het Zakelijk Platform dat we op 19 september organiseren, staat volledig in het teken van oplossingen voor onverzekerbare risico’s", schrijft Wiertsema. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor dit seminar, zo meldt hij.

De Adfiz-directeur grijpt zijn column ook aan om de leden te enthousiasmeren voor deelname aan het (vernieuwde) prestatieonderzoek. "Verzekeraars zijn echt wel gevoelig voor de gefundeerde beoordeling van een adviseur; het bepaalt mede hun imago en is daardoor ook mede van invloed op de cijfers die ze aan het eind van het boekjaar kunnen tonen. Wacht dus niet. Neem nog vijf minuten en vul het Prestatieonderzoek in!"

U kunt de volledige column van Enno Wiertsema lezen onder deze link.
Jan Schrijver; bron gegevens Adfiz
Geplaatst op 04-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: