Calamitijdelijk breidt service uit

Calamitijdelijk is een bedrijf dat ongeveer vijf jaar bestaat en gespecialiseerd is in het vinden van tijdelijke woonruimte voor de gedupeerden na brand- en of waterschade. Het bedrijf biedt een landelijke dekking. Het bedrijf meldt de mogelijkheden te hebben uitgebreid door een samenwerking die is aangegaan met de Van der Valk-hotels.

"Sinds kort hebben wij met bijna alle 'Van der Valks' in Nederland en België een samenwerking. Wij kunnen middels de portal boekingen doen voor onze klanten. Wij betalen op factuur. Dan hoeven klanten niets meer voor te schieten", zegt de eigenaresse van Calamitijdelijk, Renate van Veen (foto).

"Dat past goed in onze missie, want wat wij willen doen is ontzorgen. Wat onze intentie is, is mensen in nood verder helpen. Er is ook sprake van een kostenvoordeel, want we willen de hotels boeken binnen 48 uur, tegen gereduceerde tarieven. Gemiddeld ligt de prijs daardoor tussen de 80 en 100 euro per nacht. Het gebeurt ook dat we voor mensen naar een tijdelijke woning zoeken, maar het bijvoorbeeld een weekje duurt voordat zij kunnen inchecken in de door ons vanuit ons omvangrijke landelijke netwerk aangeboden tijdelijke woning. Wij ontregelen dan ook voor wat betreft zaken als het opstellen van het contract of het uitvoeren van de schoonmaak voordat er wordt ingecheckt. In die tussentijd gaan ze dan graag naar een hotel."


 
Jan Schrijver; bron gegevens Calamitijdelijk
Geplaatst op 12-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: