Daniel de Swaan wordt nieuwe CEO van Meijers

Daniel de Swaan (45), de huidige financieel directeur, wordt per 1 februari de nieuwe CEO van assurantiemakelaar Meijers, als opvolger van Onno Paymans (51). Na Jaap Meijers is Daniel de Swaan de tweede generatie die de leiding krijgt over het in Amstelveen gevestigde familiebedrijf.

De schoonzoon van de oprichter is sinds 2005 aan Meijers verbonden. De transitieperiode tot 1 februari 2019 gebruikt Daniel de Swaan om in samenspraak met alle stakeholders de focuspunten voor de komende jaren te benoemen en de managementstructuur daar waar wenselijk aan te passen. Daniel de Swaan: “Onder leiding van Onno Paymans is Meijers de afgelopen jaren verder geprofessionaliseerd en gegroeid. De ambitie is om de onderneming uit te bouwen in een snel veranderende markt. Tegelijkertijd willen wij het unieke karakter van ons familiebedrijf koesteren. Die uitdaging ga ik graag aan, samen met mijn bijna 250 Meijers-collega’s. In de 45 jaar van ons bestaan hebben we een hele sterke ‘can do’-cultuur gerealiseerd, waarbij de klant op nummer 1 staat. De huidige technologische ontwikkelingen kunnen een belangrijke impuls geven aan excellente dienstverlening. Dat is een van de onderwerpen waarover ik in de komende maanden in gesprek ga met klanten, medewerkers en verzekeraars.” 

Geert van Engelen, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Meijers is Onno Paymans veel dank verschuldigd. Onder zijn leiding is de afgelopen zeven jaar substantiële groei gerealiseerd en is veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van mensen en systemen. Het is onze gezamenlijke intentie dat Onno Paymans ook in de toekomst bij Meijers betrokken blijft. Het doet de Raad van Commissarissen veel genoegen dat we in Daniel de Swaan een uitstekende opvolger hebben, met het elan om de positie van het familiebedrijf Meijers verder te verstevigen. ” 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Meijers
Geplaatst op 06-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: