Derde editie Cyber Security Week

Van 2-5 oktober 2018 vindt in Den Haag de derde editie van de Cyber Security Week plaats. CSW18 biedt de gelegenheid om op het terrein van 'cyber' belangrijke spelers te ontmoeten, de laatste ontwikkelingen te bespreken, kennis te delen en innovatieve ideeën te pitchen.

Verschillende, onafhankelijk van elkaar geïnitieerde en georganiseerde events (gratis toegankelijk, behalve CIPRE dat een betaald evenement is) zorgen ervoor dat de eerste week van oktober volledig in het teken zal staan van cyber security. Zo start op 1 oktober de landelijke Alert Online-bewustwordingscampagne en organiseert het ministerie van Justitie en Veiligheid samen met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat op 2-3 oktober de One Conference die als doel heeft om de uitwisseling van kennis en ideeën op het gebied van cyber security te stimuleren. Locatie: World Forum, Den Haag. 

Van 2-4 oktober organiseert CIPRE een internationale conferentie over de bescherming van onze vitale infrastructuur en op 4-5 oktober zijn er training-sessies, praktische workshops en netwerkbijeenkomsten van de Amerikaanse Incident Response Community. 

Op 4-5 oktober staat de Fokker Terminal in Den Haag helemaal in het teken van de CSW Congress & Expo. Onderdelen zijn o.a. een expo waar nationale en internationale organisaties hun innovatieve cyber security-oplossingen presenteren, een matchmaking-programma, een Access to Capital-event, een Access to Talent-event, een MKB Awareness Event en tientallen andere workshops, sessies en keynotes op het gebied van cyber security. 

Wanneer u interesse heeft om de Cyber Security Week te bezoeken, kunt u zich hier registreren. The CSW is een initiatief van het nationale veiligheidscluster The Hague Security Delta en wordt georganiseerd samen met vele partners. CSW18 maakt deel uit van de European Cyber Security Month, de cyber security bewustzijnscampagne van de EU. 
Jan Schrijver; bron gegevens The Hague Security Delta
Geplaatst op 25-09-2018

< Vorige


Share on: