Erwin Zeinstra (team Kuipers) gastspreker bij OSB

Erwin Zeinstra is één van de bekendste assistent-scheidsrechters c.q. grensrechters ter wereld. Wat echter niet wereldwijd bekend is, is dat hij werkzaam is in de schadebranche, als assistent-controller bij de Nivo Groep. Op donderdagmiddag 11 oktober is hij gastspreker bij de brede bijeenkomst Reconditionering van de OSB.

De brede bijeenkomst reconditionering die gehouden zal worden voor leden en niet-leden van OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) zal plaatsvinden op donderdagmiddag 11 oktober bij Dutch Biz, De Genestetlaan 7-9, in Amersfoort.

Het programma:
14.00 uur: 
- opening
- presentatie Geerlof van Loo van Stichting Salvage over de kwaliteitscriteria. Geerlof informeert u over de KPI’s, recente wijzigingen en de gedachtegang hierachter
- presentatie door Erwin Zeinstra, assistent-scheidsrechter van team-(Björn) Kuipers. Daarnaast is hij ook werkzaam bij RGN Nivo Noord (Nivo Groep) als assistent-controller en is hij dus bekend met de schadewereld.  Erwin zal u met behulp van beelden meenemen in de wereld van de arbitrage van team-Kuipers. Kortom: Erwin legt de perfecte link tussen het ondernemen in de reconditionering en de topsport, met voorbeelden uit de praktijk.
- nieuws vanuit het Platformbestuur reconditionering door Willem Brouwer, Marlies van der Meulen en Rob Meershoek. Willem, Marlies en Rob praten u bij over onder meer de CAO en het  Nationaal Calamiteiten Plan (NCP).
- gezamenlijke discussie/rondvraag.
Rond 16.30 uur:
- afsluiting en borrel
 
Meer informatie en aanmelden via https://www.osb.nl/ja-ik-meld-me-aan-voor-de-bijeenkomst-reconditionering-op-11-oktober-2018/

 
Jan Schrijver; bron gegevens OSB; bron foto LinkedIn https://www.linkedin.com/in/erwin-zeinstra-4ba03aaa/
Geplaatst op 17-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: