Jan Willem Prins naar Nostimos

Jan Willem Prins is gestart als personenschadedeskundige bij Nostimos. Zijn primaire standplaats is de vestiging Almere, maar hij zal ook met enige regelmaat aanwezig zijn op de vestiging in Den Haag.

Na het afronden van zijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in augustus 2008 is hij aan de slag gegaan in de verzekeringsbranche. Na eerst een half jaar werkzaam te zijn geweest bij Brunel Insurance & Banking in de functie van pensioen- en levenspecialist en daarna tweeënhalf jaar als schadebehandelaar verkeer bij Voogd & Voogd Verzekeringen, is hij in dienst getreden bij ARAG Rechtsbijstand als jurist letselschade.

Jan Willem Prins; "Sindsdien ben ik aan het ‘letselschadevak’ verknocht. Niet alleen omdat ik in dit vak mijn juridische kennis en vaardigheden goed kan benutten, maar vooral omdat het bijstaan van slachtoffers mij veel voldoening geeft. Letsel heeft veelal grote impact op iemands leven en het is mooi om iemand op zo’n moment in zijn of haar leven hulp te kunnen bieden en, voor zover mogelijk, zorgen uit handen te kunnen nemen. Niet alleen het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding voor het slachtoffer, maar ook diens herstel, terugkeer in het arbeidsproces en rehabilitatie in het maatschappelijk verkeer vind ik van groot belang.”
Margret Wallaard; bron gegevens Nostimos
Geplaatst op 25-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: