Mees & Zoonen heet nu: Victor

Verzekeringsbedrijf Mees & Zoonen wijzigt vandaag zijn naam in Victor Insurance Nederland. Deze stap is onderdeel van een wereldwijde operatie waarbij de volmachtbedrijven binnen Marsh & McLennan Companies zich verenigen in Victor Insurance. "Hiermee is het grootste volmachtbedrijf ter wereld ontstaan", aldus Victor Insurance Nederland.

“Deze stap betekent een forse internationalisering van ons dienstenaanbod”, verklaart Rogier Seinstra (foto), directeur van Victor Insurance Nederland. “We gaan intensief gebruikmaken van elkaars expertises en productinnovaties. Dankzij de internationale bundeling is Victor Insurance nu de marktleider op het gebied van digitale platforms voor op maat gemaakte verzekeringsdiensten en -producten."

Victor Insurance heeft een premie-omzet van meer dan een 1 miljard VS dollar. Deze omzet komt tot stand via een netwerk van meer dan 25.000 adviseurs en tussenpersonen, en met capaciteit van een groot aantal verzekeraars of alternatief kapitaal. De onderneming telt wereldwijd circa 800 medewerkers en is gebouwd op vier pijlers: risicoanalyse, technologie, distributie en toegang tot kapitaal. Met de internationale variëteit aan kennis van verzekeringsrisico’s en -oplossingen zegt het bedrijf een grote variëteit te bieden aan verzekeringsproducten, van maatwerk in property en aansprakelijkheid tot groeps- en pensioenbenefits. Victor Insurance heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Bermuda, Italië en Nederland. Victor Insurance Nederland is gevestigd in Rotterdam in het Groot Handelsgebouw. 

Wij kondigden het voornemen tot de naamswijziging aan in een artikel juni jl. 
Jan Schrijver; bron gegevens Victor Insurance Nederland, bron foto LinkedIn https://www.linkedin.com/in/rogierseinstra/
Geplaatst op 10-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: