Monique Volker verlaat PIV

Senior Beleidsadviseur bij Stichting Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV) mr. Monique Volker start in november als jurist bij NN advocaten. Monique Volker werkt gedurende ruim zestien jaar voor het PIV.

"Al menigmaal heeft mr. Monique Volker gedacht aan een volgende stap in haar carrière. Vorige week heeft Monique helaas aangegeven dat voor haar de tijd nu rijp is voor het nemen van die volgende stap", zo schrijft het PIV. "Het PIV betreurt het vertrek, maar wenst Monique natuurlijk heel veel succes en dankt haar voor ruim 16 jaar intensieve inspanning en vele resultaten." 

"Ondanks dit vertrek, is het PIV blij te kunnen melden dat er reeds een toegevoegde waarde is gevonden voor het juridisch team van het PIV. Mr. Eva Deen zal vanaf 10 september als tijdelijk Programmamanager aantreden. Eva is een goede bekende in de letselschadewereld en heeft jarenlang gewerkt als jurist bij De Letselschade Raad. Zij kent de dossiers en heeft een uitstekend netwerk. Momenteel werkt zij voor het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg te Den Haag en als rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Alkmaar. Ook verzorgt ze diverse trainingen op het gebied van aansprakelijkheid."
Jan Schrijver; bron gegevens PIV, bron foto LinkedIn-profiel https://www.linkedin.com/in/monique-volker-713a5719/
Geplaatst op 10-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: