Nieuwe woordvoerders voor Aegon Nederland

Hanneke van der Werf en Anita Wassink zijn per 1 september 2018 benoemd als senior woordvoerder voor Aegon Nederland. Hanneke van der Werf (1984) wordt woordvoerder voor hypotheken, schade en innovatie. Anita Wassink (1961) wordt woordvoerder voor leven en Aegon Bank.

Hanneke van der Werf (foto) was werkzaam als woordvoerder van de D66-fractie in de Tweede Kamer. Hanneke begon haar carrière op de politieke redactie van de NOS in Den Haag en heeft Geschiedenis en Journalistiek gestudeerd.
 
Anita Wassink wordt woordvoerder voor leven en Aegon Bank. Zij komt van a.s.r. Eerder vervulde Anita leidinggevende communicatiefuncties bij Allianz Nederland en het Commissariaat voor de Media. Ook werkte zij in de reclame als managing partner bij Eigen Fabrikaat.
 
Met de benoeming van Hanneke van der Werf en Anita Wassink is het team woordvoerders bij Aegon Nederland compleet. Naast directeur Merk en Communicatie Hilde Laffeber, is Alexander Kuipers (pensioen en vermogensbeheer) aanspreekpunt voor de pers.
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Aegon
Geplaatst op 06-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: