NVGA-dag 2019 in Louwman Museum

De NVGA houdt komend jaar op woensdag 10 april zijn Marktdag. Het ochtendgedeelte is de alleen voor leden toegankelijke Algemene Ledenvergadering. Het middagdeel is voor de gehele markt toegankelijk.

Op woensdag 10 april 2019 vindt in de ochtend de Algemene Ledenvergadering, exclusief voor de leden van de NVGA, plaats met aansluitend in de middag de Marktdag die de NVGA samen met het Verbond van Verzekeraars organiseert. Locatie is ditmaal het Louwman Museum Den Haag. De Marktdag vindt om het jaar plaats en wordt zoals gebruikelijk samen met het Verbond georganiseerd.

Het NVGA Congres vindt eveneens om het jaar plaats. Het NVGA Congres vond dit jaar plaats, op 18 april in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Daar presenteerden zich verschillende volmachtgevende verzekeringsmaatschappijen met een stand, zoals op deze foto Reaal. 

Zo houdt de NVGA dus jaarlijks een bijeenkomst. Een vast element tijdens deze bijeenkomsten is dat bekend wordt gemaakt wie de winnaar is van de NVGA am: Innovatieprijs. Aanmelden van een innovatief initiatief voor de volmachtmarkt om mee te dingen voor deze award is nu geopend en inschrijven is mogelijk tot 31 december 2018. Het is voor de derde keer dat deze prijs zal worden uitgereikt.
Jan Schrijver
Geplaatst op 28-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: