OOMdat je foodtruck je bron van inkomsten is

Het belooft een mooie nazomer te worden. Dit betekent: goed festival weer. Voor foodtruckondernemers een mooie gelegenheid om hun kookkunsten te etaleren bij die evenementen. Doordat de foodtruck op verschillende plaatsen staat is er soms sprake van een verhoogd risico op brand, vandalisme maar ook inbraak. Voor o.a. deze risico’s biedt OOM Verzekeringen de OOM Combinatiepolis. Meer weten?!


OOM Combinatiepolis

Met de OOM Combinatiepolis verzekert u gebouwen en objecten die doorgaans lastig zijn te verzekeren. Of het nu om een patatkraam, strandpaviljoen of verenigingsgebouw gaat; met de OOM Combinatiepolis bent u goed verzekerd tegen schade.


De verzekering in het kort

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de OOM Combinatiepolis.

  • Verzekering voor gebouwen en objecten.
  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Keuze uit veertien modules: onder andere brand, inbraak en vandalisme.
  • Aantrekkelijke korting als u meerdere modules afsluit.
     

Bekijk de korte film over de OOM Combinatiepolis.


Voor wie is de verzekering?

Een strandpaviljoen loopt risico op schade door zeewater en in een oliebollenkraam is het risico op brand groter dan in de meeste andere bedrijven. Zulke risico’s zijn vaak lastig te verzekeren bij reguliere verzekeraars. Bij OOM Verzekeringen kan dat wel. Wij zijn specialist in dit soort risico’s. Met de OOM Combinatiepolis bent u goed verzekerd tegen schade. Zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

 
(Advertorial)
Geplaatst op 11-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: