Poliskraker is uitgebreid met BCA

Poliskraker.nl biedt vanaf sinds eind vorige week polisvoorwaardenvergelijkingen van BCA-verzekeringen (Bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheidsverzekeringen). Vanaf de start betreft het een vergelijking van de BCA-verzekeringen van 3 verzekeraars. Het betreft AIG, HDI en Markel.

Foto: Berrie van der Heide...zo simpel is de BCA niet...

Daar zullen op korte termijn nog de polissen van twee andere verzekeraars aan worden toegevoegd zodra betrokken verzekeraars een reviewmogelijkheid hebben gehad. De Module BCA is ontwikkeld in samenwerking met Rupununi Advies B.V.,  het bedrijf van registermakelaar in assurantiën Sietze de Jong.

"De BCA-verzekering is volgens de Wft een 'simple risk product'. Zo simpel is dat product echter niet. In de vergelijking op poliskraker.nl worden de BCA-voorwaarden zodanig uitgesplitst dat het mogelijk wordt om de voorwaarden ook eenvoudig op details te vergelijken", zo meldt Berrie van der Heide (foto), de aanbieder van deze online voorwaardenvergelijkingstool. 

De tool voor BCA-verzekeringen biedt:
  • De verschillende producten zijn objectief en inhoudelijk vergeleken op 17 hoofdcritera. Waar nodig is dat hoofdcriterium verder uitgewerkt in een nadere onderverdeling. 
  • Review door betrokken verzekeraars op de gemaakte voorwaardenvergelijken;
  • Verwijzing naar relevante artikelnummers (korte versie) en – waar nodig – de specifieke polistekst van het artikel (lange versie);
  • Printmogelijkheid van de verschillende vergelijkingen met een keuze voor maximaal drie verzekeraars;
  • De gegevens worden up-to-date gehouden;
  • Inclusief links naar de polisvoorwaarden.

De BCA-module kost € 135,- exclusief BTW. 

De modules die reeds in Poliskraker opgenomen zijn: AVB, Beroepsaansprakelijkheid, Cyber, Inkomen collectief en Adfiz Clarus AOV
Jan Schrijver; bron gegevens Poliskraker.nl
Geplaatst op 17-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: