RiskInControl adviesplatform risicomanagement

Fully In Control B.V. is afgelopen woensdag met RiskInControl op de markt gekomen. Dit is een adviesplatform voor de (aankomende) risicomanagementadviseur. RiskInControl is een cloudoplossing voor het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van risicomanagement en levert uitgewerkte maatregelen aan om de risico’s te beperken.

"Met RiskInControl brengt een adviseur op een slimme manier, met de klant, risico’s in kaart. Dit zonder ellelange vragenlijsten te doorlopen. RiskInControl helpt vervolgens om tot een gedegen risicomanagementadvies te komen. Een advies waar verzekeren slechts een onderdeel van is, want voorkomen is altijd beter. Naast een compacte rapportage ondersteunen beslissingsdashboards een klant bij het maken van de juiste keuzes", schrijft Frank Walraven van Fully In Control B.V.   Walraven vervolgt:  "Veel opdrachtgevers hebben moeite om een advies en de keuzes werkelijk in actie om te zetten.  Daarom kan RiskInControl een klant tevens helpen met een management omgeving met expertkennis en best practices, om gewenste maatregelen juist te implementeren en op niveau te houden. RiskInControl is gebaseerd op continu verbeteren op basis van Plan Do Check Act (PDCA). Zo zorg je als adviseur dat een klant continu in control is en blijft."

RiskInContol is gericht op de assurantieadviseur die risicomanagementadvies al heeft opgepakt of hier serieus mee aan de slag wil voor het leveren van meer toegevoegde waarde richting klant. 
Jan Schrijver; bron gegevens Fully In Control B.V.
Geplaatst op 14-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: