Robert van der Plas nieuwe topman AWI

Frans Kennepohl is per direct als bestuurder van AWI BV teruggetreden. Hij heeft het stokje van dit in Ede gevestigde automatiseringsbedrijf voor de verzekeringsbranche overgedragen aan Robert van der Plas (foto), die een controlerend aandelenbelang in AWI heeft genomen. Kennepohl blijft als aandeelhouder bij de onderneming betrokken.

"De volgende fase van AWI (Altering the World of Insurance) is er één van grote betekenis voor onze klanten, prospects en partners en ik wil deze laten leiden door een ervaren ICT ondernemer met kennis van de markt", zo licht Frans Kennepohl toe. "Voor de toekomst heb ik alle vertrouwen in Robert en ben ervan overtuigd dat hij na zijn eerste ’60-dagen’ de vernieuwde AWI propositie met je zal delen. Voor nu zal Robert zich verdiepen in het product, de techniek en de organisatie. Hierna zal hij zich in de markt begeven zoals velen van hem gewend zijn in zijn periode als eigenaar van Market Scan en CEO van Solera."

Robert van der Plas richtte Market Scan in 1992 op en verkocht dit succesvolle bedrijf met software voor de volmachtmarkt in 2010 aan Solera. Daar bleef hij nog bijna vijf jaar werken, waarvan de laatste bijna drie jaar in de rol van CEO van Solera Nederland. 
Jan Schrijver; bron gegevens AWI, bron foto LinkedIn profiel https://www.linkedin.com/in/robert-van-der-plas-0025a71/detail/photo/
Geplaatst op 27-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: