Ruim elfduizend bezoekers Transport Compleet

Transport Compleet in Gorinchem is op 4, 5 en 6 september 2018 bezocht door 11.437 transportprofessionals. Traditiegetrouw was de woensdag de drukst bezochte dag met ruim 4.300 bezoekers.

“We zijn sinds de laatste edities volop aan het sturen op kwaliteit in plaats van kwantiteit van bezoekers. Op Transport Compleet draait het om professionals, een vakbeurs waar onze exposanten in contact raken met kwalitatief aantrekkelijke bezoekers om (nieuwe) contacten te leggen of direct zaken te doen. Als we naar deze editie kijken, zijn we daar volgens onze exposanten behoorlijk in geslaagd”, zegt John Sijpkes, marketeer Automotive & Transport namens beursorganisator Easyfairs.

Meer dan 225 exposanten waren aanwezig, waaronder de zeven grote truckmerken: DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Scania, Volvo en Renault. Er was dit jaar ook een vacatureplein met meer dan 75 openstaande banen, verdeeld over commerciële, technische en chauffeursfuncties. Het plein werd druk bezocht en diverse exposanten hebben op de beursvloer al gesprekken gevoerd.

"De tevredenheid onder exposanten werd ook bevestigd door het feit dat meerdere deelnemers zich direct tijdens Transport Compleet Gorinchem al inschreven voor de 2019-editie om zo verzekerd te zijn van hun (eigen) plek in Evenementenhal Gorinchem", aldus de organisatie.

De eerstvolgende editie van Transport Compleet is van 26 tot en met 28 maart 2019 in Evenementenhal Hardenberg.
Jan Schrijver; bron gegevens Easyfairs
Geplaatst op 12-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: