Twee winnaars Duurzaamheid Award: Dolmans en Eco-Point

Na de telling van de stemmen en voor de zekerheid de hertelling was het aan Onno Sleurink, voorzitter van het college van deskundigen, de eer om de unieke uitslag bekend te maken van de winnaar van de Rob Insinger Duurzaamheid Award: Dolmans Calamiteiten Diensten B.V. en Eco-Point B.V. hadden op basis van de internetstemmen van de afgelopen weken en de stemmen vandaag tijdens het netwerkevent van Duurzaam Herstel precies evenveel punten vergaard.


Aan de Rob Insinger Duurzaamheid Award is een geldprijs van 1500 euro verbonden. De Duurzaam Herstel organisatie heeft de ex aequo uitslag op charmante wijze opgelost: Rob Meershoek, (links op de foto) algemeen directeur van Dolmans Calamiteiten Diensten BV kreeg uit handen van Onno Sleurink de bij de award behorende plastiek, en Eco-Point CEO Ferry Samuels (rechts op de foto) de symbolische cheque. Maar beide winnaars krijgen de geldprijs van 1500 euro. 

Onno Sleurink merkte tijdens de uitreiking op dat de verkiezing dit jaar erg spannend is geweest. Zoals gezegd met een ex aequo uitslag voor de eerste plaats, maar met de nummers drie en vier op slechts enkele stemmen afstand. Het viel Sleurink op dat er onder de nominaties niet alleen concepten of diensten zijn, maar ook concrete producten. Het is goed dat deze diversiteit er is, al zijn de diverse initiatieven moeilijk vergelijkbaar. Het is goed te zien, zo merkt Sleurink op, dat ook het aspect personeel in veel van de initiatieven belangrijk is. 
Jan Schrijver
Geplaatst op 13-09-2018

Volgende >


Share on: