Uitbreiding bij Ard Korevaar Personenschade

Ard Korevaar Personenschade heeft zich versterkt met twee nieuwe ondernemers, te weten Joost Hartog (63) en Monica van der Meer (48). Zij werken vanuit Zwijndrecht respectievelijk Vlissingen.

Monica van der Meer (foto) is 27 jaar werkzaam geweest als expert Personenschade bij ZLM. Monica heeft met ingang van 1 september 2018 haar kantoor geopend in Vlissingen.

Joost Hartog is ruim 27 jaar werkzaam geweest als  expert Personenschade bij onder meer de FNV. Joost heeft met ingang van 1 juni 2018 zijn kantoor geopend in Zwijndrecht.

"Ard Korevaar Personenschade is een belangenbehartiger voor letselschadeslachtoffers. Onze visie is gericht op persoonlijke aandacht, hoogste kwaliteit en snelheid. Dit bereiken wij door een beperkt aantal slachtoffers per ondernemer bij te staan bij het verhalen van hun letselschade en daardoor een gezonde balans tussen werk en privé. Dit komt onze klant ten goede. Onze kracht is verbinding maken en vooral samen met het intermediair het verschil te durven maken. Onze experts staan ingeschreven in het Register Letselschade en onderschrijven de Gedragscode Behandeling Letselschade. Daarnaast zijn wij aantoonbaar actief in het doorontwikkelen en professionaliseren van de letselschadebranche door te doceren bij NIBE SVV en OSR en actief te zijn in werkgroepen van onder meer De Letselschade Raad. Inmiddels zijn we werkzaam vanuit: Krimpen aan den IJssel, Hellevoetsluis, Nieuwerkerk aan den IJssel, Arnhem, Eindhoven , Boskoop, Zwijndrecht, Vlissingen en Bergambacht". aldus Ard Korevaar.  
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Ard Korevaar Personenschade
Geplaatst op 24-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: