Van zakelijk adviseur naar De Nieuwe Risico Professional! Iets voor jou?

In een periode waarin verzekeraars steeds terughoudender worden in het verzekeren van risicovolle sectoren en beroepen wordt risicomanagement steeds belangrijker. Daarnaast gaat het in de toekomst minder om productverkoop maar meer om (totaal)advies aan de klant. Ben jij klaar voor de stap van traditionele zakelijke adviseur naar De Nieuwe Risico Professional? Dan is de leergang De Nieuwe Risico Professional van Dukers & Baelemans op jouw lijf geschreven.

Ondernemers verwachten van hun adviseur steeds meer toegevoegde waarde op het gebied van risicomanagement en bedrijfscontinuïteit. Als zakelijk adviseur kun je daarom van grote toegevoegde waarde zijn. De leergang De Nieuwe Risico Professional van Dukers & Baelemans biedt je de tools om je te ontwikkelen tot dé adviseur en sparring partner van de ondernemer.

Wat biedt De Nieuwe Risico Professional jou?
Je maakt uitgebreid kennis met de theorie rondom risicomanagement. We behandelen het volledige proces en de principes van risicomanagement. We reiken je tools aan die je kunt inzetten en je leert hoe je je klant enthousiast maakt. Vanuit de theorie maken we continu de slag naar jouw dagelijkse adviespraktijk. Zo maak je de transitie van zakelijk adviseur naar De Nieuwe Risico Professional.

Start dit najaar en ontvang een voucher voor een gratis PE Wft examen
Je kunt dit najaar nog starten met module 1 van deze leergang. De eerste contactdag vindt plaats op 8 oktober in Utrecht. Zet jij de volgende stap in jouw carrière en schrijf je jezelf in? Dan ontvang je een voucher voor een gratis PE Wft examen naar keuze t.w.v. € 165. Zo zet jij de juiste stappen voor jouw ontwikkeling én behoud je heel voordelig jouw Wft beroepskwalificatie vóór 1 april 2019.  Slaag je onverhoopt niet voor jouw PE Wft examen? Dan biedt onze slagingsgarantie uitkomst. Meer over deze actie en de voorwaarden voor de slagingsgarantie lees je hier

De Nieuwe Risico Professional: een rendabele investering in je toekomst!
Geïnteresseerd? Op de website van Dukers & Baelemans vind je alle informatie over de leergang De Nieuwe Risico Professional. Heb je nog vragen? Onze collega's van de Cursistendesk staan je graag te woord via 088 - 82 88 788 of contact@dukers-baelemans.nl (maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur). 


(Advertorial)
Geplaatst op 04-09-2018