VNAB nieuwjaarsreceptie dit keer in Utrecht

Op woensdag 9 januari vindt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Dit event is bedoeld voor eenieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB. U kunt zich inschrijven via link onderin.

Binnenkort luiden we het nieuwe jaar in en nemen we afscheid van 2018. Een mooi jaar waarin het centrum goed is bezocht, het project gestructureerde data van start is gegaan, de allereerste VNAB beursdag plaatsvond en de VNAB samen met haar leden en partners de strategie heeft herijkt.
 
Namens de VNAB nodig ik u en uw collega's graag uit voor de jaarlijkse VNAB nieuwjaarsreceptie op woensdag 9 januari 2019. Onder het genot van een hapje en een drankje proosten wij in de Werkspoorkathedraal in Utrecht graag samen met u op het aankomende jaar. U kunt zich aanmelden via onderstaande blauwe button.

Voor wie?
Dit event is bedoeld voor eenieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB. Ook uw collega's zijn van harte welkom!

W.H.M. (Wim) Span
Directeur

 
Aan-/afmelden VNAB nieuwjaarsreceptie 2019
VNAB
Geplaatst op 02-12-2018


Share on: