AHG breidt uit door aansluiting Autoschade Herstel Van Mourik uit Geldermalsen

Recentelijk is Autoschade Herstel Van Mourik als nieuwe franchisepartner in Geldermalsen en regio aangesloten bij Autoschade Herstel Groep.


Autoschade Herstel Van Mourik is met ruim 25 jaar ervaring een betrouwbare partner op het gebied van autoschadeherstel in Geldermalsen en regio. Het schadeherstelbedrijf van directeur Robert van Mourik is gevestigd langs de A15 en is daarmee goed bereikbaar. Autoschade Herstel Van Mourik is FOCWA gecertificeerd en beschikt daarnaast over het certificaat Duurzaam Repareren. Naast het herstellen van autoschades is Van Mourik gespecialiseerd in oldtimer- en caravanreparatie. 


De ruime werkplaats beschikt over onder andere 2 spuitcabines, 10 bruggen en een eigen richtbank. Directeur Robert van Mourik: “Er is goed nagedacht over de inrichting van onze werkplaats met als doel zo efficiënt en bewust mogelijk te werken. Zo werken diverse afdelingen naadloos met elkaar samen, waarbij auto’s op slimme wijze het herstelproces doorlopen. In het kader van duurzaamheid hebben we onlangs ons volledige pand voorzien van ledverlichting en het dak opnieuw laten isoleren.” 


“Wij hebben gekozen voor Autoschade Herstel Groep met het oog op de toekomst. AHG is een laagdrempelige, degelijke partner waarbij ik zelf ondernemer blijf. Met name schadesturing en inkoopvoordeel zijn voor ons van belang om nog verder te groeien.”, aldus Van Mourik.

Geplaatst op 21-01-2019

< VorigeVolgende >


Share on: