ARAG Inspiratie Event 2019 zeer geslaagd

Dinsdag 15 januari vond het ARAG Inspiratie Event 2019 plaats op de KNVB Campus in Zeist. Het centrale thema ‘Sports meets business’ kwam hier helemaal tot zijn recht. Ruim 130 businesspartners van ARAG bezochten het event om zich te laten inspireren over ondernemerschap, sport en innovatie. Een zeer geslaagde dag vol inspirerende sprekers.

Na een warm welkom van Arjan Hakkennes (CCO ARAG) nam ‘Idea DJ’ Ramon Vullings het stokje over. Hij begeleidde deze dag vol energie en gaf zelf ook een masterclass over hoe je mooie ideeën kunt halen uit andere branches. Mike van der Roest (KNVB) maakte een mooie parallel met de voetbalwereld en innovatie in een traditionele branche met zijn verhaal over de introductie van de veelbesproken Video Assistant Referee (VAR). Douwe Wester gaf vervolgens een kijkje achter de schermen van het innovatieprogramma van ARAG.

De masterclass van Peter van Houdt ging over leiderschap en ondernemerschap en hoe je ook in een grote gestructureerde organisatie ruimte kunt maken voor innovatie en nieuwe ideeën.
Aan het einde van de dag schudde Björn Kuipers de boel nog even op met een energiek betoog over ondernemerschap, samenwerken en vertrouwen. Napraten gebeurde onder het genot van uitgebalanceerde hapjes uit de KNVB-keuken. Iris Maertens vatte de hele dag samen in een prachtige illustratie, volgens de ‘visual harvesting’-techniek.
 
Arjan Hakkennes sloot de dag af en concludeerde dat het beoogde doel van de dag, onze partners inspireren, was geslaagd. Vol lovende woorden verliet men uiteindelijke het campusterrein met frisse ideeën om morgen mee aan de slag te gaan.
 
ARAG staat voor samenwerken, vertrouwen in elkaar en in co-creatie duurzame relaties bouwen. 'Ook in deze innovatieve wereld kunnen we niet zonder. Wilt u napraten of ideeën uitwisselen met ARAG, of heeft u vragen aan een van de sprekers? Neem dan contact met ARAG op.'
Geplaatst op 18-01-2019

< VorigeVolgende >


Share on: